Østfyn Linedancers Nyborg

Velkommen til vores gæstebog

Skrevet af Majbritt, d. 03-06-2013

Mange tak for en dejlig sommerfest, og ej forglemme alle de nye danser der var med fra vores nye begynder hold. Glæder mig til Jer alle sammen igen den 12 aug. når vi starter op igen på holdet. God sommer til alle.
Majbritt

Håber ikke sommeren bliver for varm.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Svend Erik Jensen, d. 02-06-2013

Mange tak for en god aften,det var hyggeligt Med venlig hilsen gamle lause

Skrevet af Else-Marie, d. 17-12-2012

Hej alle
Glædelig Jul og Godt Nytår
Tak for mere end 10 gode år med dans og sjov .I slipper nok ikke for et besøg af mig i det nye år HO HO

Skrevet af Allan Østergaard, d. 05-11-2012

hejsa alle østfyens linedancers tak for et godt 10 års træf det var bare så godt ses igen

Skrevet af Palle Lysemose Hansen, d. 03-11-2012

Hej med jer
Tusind tak for et rigtig godt arrangement på jeres 10 års fødselsdag vi havde en god dag / aften med god mad m/m
mvh Palle L Hansen
Linedanceforever

Skrevet af Ulla, d. 01-11-2012

Hej Alle sammen!

Så blev jeg sørme sat af dansen igen, det er jeg træt af, men snegler mig stædigt fremad igen, og håber at vi snart ses igen. Tusind tak for den smukke blomst, det er sødt af jer at tænke på mig! Håber fødselsdags festen på lørdag bliver go' - og håber I danser lidt for mig.
Mange kram fra Ulla

Skrevet af Ulla, d. 23-08-2012

Hej til jer allesammen!

Underligt ikke at skulle undervise mere, og det er da også med meget blandede følelser, at jeg har taget beslutningen om at stoppe, efter så mange år. Jeg har nydt at undervise begyndere såvel som øvede. Tak for mange gode dansetimer! Jeg vil nu være at finde bagerst i klassen, men stadig forrest, når vi danser bar bagvæg ha ha :) Jeg kommer ikke til at bevæge armene i alle retninger, og ikke til at råbe højt længere... men kan ikke love at jeg ikke kommer til at lave uro...står jo altså bag i klassen :) Vi ses. Kram fra Ulla

Skrevet af Ulla, d. 22-06-2012

Hej alle dansere,

Tusind tak for en endnu en god sommerfest, det er næsten ikke til at forstå at vi har danset sammen i 10 år - nogle af os endnu længere!
Ha´en god ferie, til vi ses igen!

Skrevet af Majbritt Egholm Clasuen, d. 17-06-2012

Hej alle
Tak for en hyggelig aften igen på engholm gods, nu engang en dejlig sommerfest. tak til telt teamet som satte op samt tog ned søndag. God sommerferie til alle.
mange hilsener fra
majbritt og carsten

Skrevet af Vivi , d. 21-05-2012

Hej Alle tusind tak for en rigtig dejlig Weekend i Bogense, det er rigtig hyggeligt når vi er så mange,selv om vejret ikke lige frem var med os,så var det hyggeligt alligevel,og så er det jo skønt at Mona, Ib og Thomas er med når de har et stort fortelt vi alle kunne sidde i og hygge, især fredag aften,men det blev jo desværre ikke til så meget dans den aften,og opvisningen i gaden var våd og kold føj, men så var det godt med en middagslur,for så var vi klar til spisning og dans i hallen. Hej herfra nu og vi ses når jeg kan gå igen efter operationen på onsdag den 23 maj,det bliver nok først i næste uge, så I må hygge jer.Hilsen Vivi

Skrevet af majbritt og carsten, d. 13-05-2012

Hej
Mange tak for en super hyggelig weekende med jer der var med til Bogense træf. Det var sjovt som altid tros det kedeligt vejr lørdag. og tak til Mona, ib og thomas for hygge campingvogen. håber vi skal afsted alle sammen igen.
mange hilsener fra
Majbritt og Carsten
(Rollingeren)

Skrevet af Ulla, d. 26-04-2012

Kære dansere, tusind tak for skønne gaver og tanker, jeg lover at komme og danse med jer igen, så snart benet kan igen ! Kærlig hilsen Ulla

Skrevet af Majbritt, d. 14-01-2012

Godt nytår til allesammen. dejligt at danse igen, og se Jer alle igen. og så er der kun ca 4 mdr til vi skal til Bogense træf jubi glæder os begge til vi tager afsted.
hilsen
Majbritt og Carsten

Skrevet af Ulla, d. 05-12-2011

Rigtig glædelig jul allesammen, kom godt ind i det nye danseår 2012!

Skrevet af Casper, d. 28-09-2011

Hejsa. Jeg faldt lige over jeres side, og ville ikke klikke videre uden at ligge en hilsen :-)